Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szeretnék venni a közeljövőben...

Szeretnék venni a közeljövőben egy laptop-ot, de igencsak megoszlanak a vélemények a gyártók körül. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval... A nagybátyám, aki informatikus, azt mondja, hogy szerinte az MSI nagyon jó, és azzal mindenképpen jól járok. A tanárom, aki szintén informatikus, azt mondja, hogy nehogy MSI-t vegyek, mert amik a suliban vannak másfél évesek, és már mindegyik nagyon rossz...

Én is gondolkodtam MSI-ben, de most így, hogy rajtuk kívül megkérdeztem még pár embert, meg olvasgattam róluk véleményeket, nem tudom, mit csináljak, mert a vélemények teljesen eltérőek...

Nektek mi a véleményetek az MSI laptop-okról?

2010. máj. 13. 15:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok-sok választ! :))

azt meg én is hallottam, hogy a fujitsu csak egy bizonyos árkategórián felül működik jól, alatta nem igazán érdemes megvenni... na mindegy, úgysem azt akarok venni :)

2010. máj. 15. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!