Milyen nyomtatót vegyek olcsón aminek a patronjai is olcsók?
Epsont soha többé nem veszek.
Olyan kellene ami nem drága,és csak 2 féle (fekete és zines) patron megy bele,amik szintén nem drágák...
Multifunkciós készülék nem kell.
Ötlet?
Ha nem kötötted volna ki az Epsont, akkor azt ajánlottam volna. Nekem van egy Epson és egy Canon tintás nyomtatóm, és mindkettő gazdaságosan üzemeltethető.
Amit írsz, szintén elég nagy butaság, hogy kéttintás gép kell, ugyanis a "színes" patron három színéből bármelyik kifogy, az egész patron kuka. Még akkor is, ha épp valamelyik szín tele van... Sokkal gazdaságosabban üzemeltethető a négy vagy hat patronos nyomtató!!!
Amit ne vegyél, az a HP. Mivel egy HP utángyártott festék is 2-3e Ft. (Tehát a színessel együtt akár 5-6e Ft egy-egy festékcsere.)
Nekem a Canonban 150 Ft az utángyártott festék, azaz egy teljes festékcsere 600 Ft körül van. Az Epsonba egy festék 400 Ft, tehát a komplett festékcsere 2400,- Ft-omba fáj és elég sokáig használható...
Tehát HP, Lexmark, Xerox stb. kilőve, mert annak az üzemeltetése eléggé drága. Canon, Epson szerintem ami gazdaságosan üzemeltethető.
Nekem Epson R265 (CD-t is nyomtat), és Canon i550 van. Mindkettő régóta stabilan működik.
epson multifunkciosom van kb másfél éve,ha nem kellene a szkenner része már kidobtam volna legszivesebben...
4 féle szin megy bele,1 kifogy,nem üzemel tovább,vettem bele utángyártottat,nem ismerte fel,majd 10lap után villogott hogy ki van fogyva,pedig szinig volt...
pedig hp-kkel szemezgetek,páromnak is hp van,csak azt a fajtát már nem gyártják,de patron 500 forintos megy bele 2 féle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!