Nincs internet kapcsolat!?
Volt egy win10 a gépen sajnos virust kapott a kicsike... Miközben próbáltam újra rakni a win10 kaptam egy hibaüzenet majd újra indult a gép és valamiért megszakadt minden, és azt írta, hogy nem találja az OP rendeszert. Elővettem a Win7 lemezt beraktam feltelepítettem, megy is okés... Viszont a net nem. Nincs hálózat nincs internet kapcsolat.
Mellesleg kábelen lopom a netet. Sajnos nem vagyok ezekben szaki úgyhogy ha lehet egy nagyon lebutított választ szeretnék kapni. Előre is köszi mindenkinek!
(Saját magamtól lopom) Vicceske...
A drivert hogyan tudom telepíteni? :)
rákattolok arra, hogy hálózati kártyák asszem ez az.
Általános Marvell Yukon 88E8057 PCI-E Gigabit Ethernet-vezérlő
Ezt írja... És ha erre is rákattolok akkor ot meg azt írja az eszközállapotnál, hogy Ez az eszköz megfelelően működik. Mellesleg a win10 elött ugyan ugy win7 volt és minden okés volt.
Ezzel a setup.exe mit kéne kezdeni? Köszi srácok az eddigi segítséget.
Ez lenne az eredeti driver webcíme. Innen kellene letölteni, és telepíteni.
Amikor awin 7 röl a Microsoft áttérített a win 10 re, megoldotta ezt a gondot gyárilag.
Net nélkül?
Miért most miről írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!