Hogyan oldhatom meg a szakadozó internet kapcsolat problémáját?
Nekunk T-home-os internettel ugyanez volt a problema. Nem derult ki neked ki a szolgaltatod, vagy milyen neted van. En gyakorlatilag a 2. honapban eszrevettem hogy folyton leszakad a net, es en is azt hittem eloszor hogy a ruter nem jo, ezert csere, probalgattuk mindennel de mindig szakadt, mig vegul IT-s kollega elmondta, hogy a T-s net neki csak mikrotik-al mukodik stabilan, ugyanigy szivott vele O is.
Azota nincs ilyen gond (csak nagyon nagyon ritkan, de az benne van), ez mar vagy 3-4 eve tortent.
Igy latatlamban nem igen tudunk mashogy segiteni, mint hogy elmondjuk nekunk mi volt a megoldas. Nem mondom hogy vegyel masik routert, de nekem csag az mukodott...
Esetleg kerdezz utana a kornyeken, hogy akinek olyan nete van mint neked, naluk van-e ilyen gond. Nem kell feltlenul uj eszkoz, ha masnak megy giod nelkul hasonlo eszkozokkel, de lehet a szolgaltato oldalon is hiba, nyilvan egy ugyfelszolgalatos nem fogja azzal kezdeni, hogy hat bizony, ilyen fos a szolgaltatas...
Jó lenne tudni, mi mivel van összekötve. Hogy épül fel a hálózat, milyen pontosan milyen típusúak a hálózati eszközök. Egy rajz sokat segítene.
Egyébként nem feltétlenül kell új eszközöket venni. Pl a TP-Link és Linksys bizonyos routereire lehet alternatív firmwareeket rakni (pl. OpenWrt), ezek sokkal intelligensebbek, hibatűrőbbek, és részletesebben konfigurálhatók, mint a gyári firmware -ek.
Digi 100/100 kábelnet. Linksys N900. PC-Win10.
+ egy ASUS tablet és 2 samsung teló.
Gyári firmware update nincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!