Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudtok megfelelő routert...

Tudtok megfelelő routert ajánlani? Tapasztalat vagy teszt is jöhet róla.

Figyelt kérdés

öreg routeremet szeretném cserélni. igazából nem is a net miatt (a mostani is bőven kiszolgálja),hanem az otthoni hálozat felrázására. értek itt pl film streamet, sok eszköz csatlakozik, ezek megfelelő kiszolgálását és a stabil kapcsolatát, tárhely elérés stb.

keresgettem már, kb 60 ezer ft-ig bezárólag, és a leírások szépek általában, de sok felhasználó panaszkodik, estleg több szakmai oldal lehúzza, vagy rendszert kell rá húzni...

amik alapkövetelmények lennének: 2,4 és 5 ghz szabvány, min 1 usb 3 csatlakozó külső hdd fájlainak eléréséhez, nagy hatótáv (nagy a ház), esetleg torrent kliens meg magyar menü.

2017. ápr. 4. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Azt keresheted! Bármilyet is fogsz venni előbb utóbb rájössz hogy bugos. Mind bugosak.

Nekem egy asus rt-n56u van, régebben vettem, a gyári szoftverrel elég xarul ment, aztán tettem rá főzött romot, padavan-t, azzal meg még xarabbul.

Ajánlok egy minnél egyszerűbb TP-LINK-et, azt legalább nem bánod. Általában elég jol mennek, alapszinten persze.

2017. ápr. 4. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Linksys vagy TP-Link, Asus-t kerüld messziről.

Eszerint a cikk szerint:

[link]

Ez speciel nem egy rossz vétel és belefér a keretbe:

[link]

De ismerősöm múltkor ezt vette és megvan veled elégedve:

[link]

2017. ápr. 4. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy NAS és egy olcsó router.
2017. ápr. 4. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 igy van, egy NAS-t sosem szabad osszekeverni egy ruterrel! Semmi jo nem lesz belole.
2017. ápr. 4. 22:53
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget! akkor különálló rendszerben gondolkodok.
2017. ápr. 5. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
MIKROTIK!!!!!
2017. ápr. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!