Tudtok megfelelő routert ajánlani? Tapasztalat vagy teszt is jöhet róla.
öreg routeremet szeretném cserélni. igazából nem is a net miatt (a mostani is bőven kiszolgálja),hanem az otthoni hálozat felrázására. értek itt pl film streamet, sok eszköz csatlakozik, ezek megfelelő kiszolgálását és a stabil kapcsolatát, tárhely elérés stb.
keresgettem már, kb 60 ezer ft-ig bezárólag, és a leírások szépek általában, de sok felhasználó panaszkodik, estleg több szakmai oldal lehúzza, vagy rendszert kell rá húzni...
amik alapkövetelmények lennének: 2,4 és 5 ghz szabvány, min 1 usb 3 csatlakozó külső hdd fájlainak eléréséhez, nagy hatótáv (nagy a ház), esetleg torrent kliens meg magyar menü.
Azt keresheted! Bármilyet is fogsz venni előbb utóbb rájössz hogy bugos. Mind bugosak.
Nekem egy asus rt-n56u van, régebben vettem, a gyári szoftverrel elég xarul ment, aztán tettem rá főzött romot, padavan-t, azzal meg még xarabbul.
Ajánlok egy minnél egyszerűbb TP-LINK-et, azt legalább nem bánod. Általában elég jol mennek, alapszinten persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!