Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az elektromo...

Mi a véleményetek az elektromos cigiről? Illetvi nektek milyen van?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 3. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
A szenvedélyek vámszedöi rájöttek, hogy a dohányzás elhagyása után is hogyan hajts nekik hasznot!
2017. ápr. 3. 23:33
 2/6 takimann válasza:
100%

A "szenvedélyek vámszedői" a dohányzáshoz képest eredetileg tized annyiért biztosították napi nikotin adagomat. Ebbe jócskán belekavart az igazi vámszedő, - akinek a neve már beíráskor kicenzúrázódott valahogy - de még így is sokkal olcsóbb.

A lényeg: a cigaretta füst 4800-féle égésterméket tartalmaz, ezek közül 2000 bizonyítottan mérgező.

Az e-cigi egyféle műcukrot, desztillált vizet, igény szerint aromát, és nikotint tartalmaz.

Ha fiatal vagy, ne szívj se cigit, sem e-cigit.

Ha - mint én is - egy vén csataló, - aki napi két dobozzal sem elégedett meg anno - akkor kimondottan javasolt.

A nikotin mérgező. Kismértékben használva, van némi jótékony hatása, amit nem írok le, mert nem akarom reklámozni. Gyorsan ürül a szervezetből, ezért is kell folyton pótolni.

Hosszú távon valószínűleg vannak káros mellékhatásai az e-ciginek is, mint minden másnak, pld. az oxigénnek, az életnek, és a véleménynyilvánításnak is.

2017. ápr. 4. 07:25
 3/6 homo ludensz ***** válasza:
100%
Az utóbbi időben töltöttem a cigit magamnak,majd eü.problémáim adódtak ami miatt el kellett gondolkoznom a hogyan továbbon. Most E-cigit szívogatok de a nikotin mennyiséget tág határok között lehet megválasztani. 0 is van. Arra nem emlékszem hogy elvonási tüneteim lettek volna az utóbbi időben pedig a rendes cigit teljesen elhagytam.
2017. ápr. 4. 07:51
 4/6 anonim válasza:
Oxygain, elvagyok vele, nem szívok sokat, és nagyon gyenge folyadékkal töltöm. Még tovább szeretném csökkenteni, de teljesen elhagyni nem szeretném, kávé mellé elpöfékelném életem végéig azt a pár slukkot napi 2-3 alkalommal.
2017. ápr. 8. 22:19
 5/6 anonim válasza:
Az e cigi király...4 éve szívom,előtte elég erős dohányos voltam
2017. ápr. 22. 22:15
 6/6 anonim válasza:
Jobb mint a hagyományos. És még finom is.
2017. ápr. 24. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!