Milyen elektromos cigaretta készleteket lehet kapni trafikban?
Természetesen nem 200W-os 3 cellás állatságra gondoltam. Szerintem egy max 80-100W-os állítható bőven elég. Ehhez hasonló
A jobb helyeken eleaf istick és joyetech ego aio már kapható, esetleg 1-2 komolyabb cucc is, de tapasztalatom szerint egyéb kiegészítők mint kazánok, alkatrészek, tekerési kellékek nagyon minimálisan elérhetőek trafikban. Viszont a legtöbb helyen csak a nagyon kezdő 650mah-s, legfeljebb 1100mah-s akkus helix tankos készülékek kaphatók. És jóval drágábbak, mintha ugyanazt neten rendelnéd meg.
Inkább netről rendelj, ha teheted. Ott esetleg van több leírás is a készülékekhez, illetve telefonon további felvilágosítást is tudnak adni.
Én pl. egy 18000 fős városban élek, de az itteni trafikokban csak egyben kapható, és ott is csak a helixes készülék van. Illetve a liquid választék is szegényes, de ami van, az drága.
Azért kérdeztem rá, mert láttam pár negatív hozzászólást az ott kaphatóakról, de normális indokot nem, hogy miért szidják... Amit linkeltem egész jónak tűnik és ma mesélte egyik ismerősöm(neki is ilyen van), hogy 23ezer ért vette trafikban. Igaz ebbe még nincs bent a liquid és +porlasztó, de korrektnek tűnik. Azt mondta elég sokat szívja 30W-on és 4-5 napig is kibírja az akkumlátora. Egy porlasztó 3-4 hetet is bír, ami benne volt is másfél hete és egyáltalán nem volt égett íze sőt.. nagyok jól átjött a szőlős íz. Elég masszívnak éreztem :) lehet első befektetésnek nem lenne rossz.
Küldött is nekem egy oldalt, hogy mi a választék( nagyjából) egy nagy trafikban [link]
Magyar oldalakon nem is nagyon láttam mást. Legalábbis készletben, ami állítható.
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!