Melyik aktív hangfalat válasszam? Logitech z533 vagy trust gxt 38? Esetleg 20000 ft alatt más ötlet?
Ha van otthon egy sztereó HIFI-d és van hozzá aki egy egyszerű árnyékolt hang-kábellel kivezeti belőle az INPUT hangot (AUX) akkor nem kell vásárolnod drágán aktív hangfalat, csak egy 3,5-ös Jack dugót (230Ft) és legalább 1 Méter árnyékolt hangfrekis vezetéket (300 Ft). Pár forrasztás: és kész.
A "sztereó HIFI) lehet egy jó minőségben szóló ERŐSÍTŐ is.
Vagy egy régi HIFI-TORONY, ami a padláson hever porosan.
Ezzel azt szerettem volna mondani, hogy a legtöbb ember már birtokában van a technikai feltételeknek, csak nincs nem tudja, hogy az ANALÓG technika még nem ment ki a divatból és csak tudni kell az adottságait hasznossá tenni.
(ez csak megállapítás)
A digitális és az analóg technika sosem tudnak egymás nélkül létezni.
Az analóg technika volt(van) legelőször, és az analógnak a digitális technika a szülője.
A digitális "okos" technika az analóg technika egyik változata.
Egyszerűbben: nem kell azonnal rohanni és vásárolni egy olyan berendezést (pl. hang), ami már otthon meg található valahol a háztartási arborétumban.
Csak kell egy bütykölős műszaki ember, aki egy olcsó drótot, és egy 3,5-ös Jack dugót be tud forrasztani két áramkörbe.
Az inputba: (hang adó) és az Outputba (hang vevő), pl. egy HIFI-TORONY.
Az elektro-technikus szakmabeliekkel nem árt baráti, vagy kapcsolatbeli viszonyban állni.
Sokkal olcsóbb. Kivéve a Gyevi bíró.
9 szó:
Nem kell mindenáron költekezni egy új hangfal esetén sem.
Nagy hiba, hogy minden problémás dolgot úgy tálalnak, hogy: azonnal rohanj és vásárolj.
Ezeket a pancsereket le kellene állítani, mert mát nagyon pofátlanok.
A laikusokat maximálisan a profit reményében kihasználják.
Ez a nagy baj.
"foggalmad sincs miert veszek ilyen hangfalat"
- Venni szeretnél mindenképpen és pazarolni a pénzed, (?), vagy a füledet használni?
Én az utóbbira apelláltam.
("nem haragszom")
JBL Creature III.
Kicsit fölötte van a 20asnak de megéri
Vagy akár használtan is be tudod szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!