Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi robbanhatott szét a szobában?

Mi robbanhatott szét a szobában?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is: lehet tök rossz helyen van ez a kérdés, de igazából fogalmam sincs mi lehetett ez, nem is tudom hova sorolni.

Egyszer csak ülök a szobában, hatalmasat durrant valami, mintha lőttek volna. Kiszaladtam anyához a konyhába, visszamentünk, kerestük mi lehetett ez a hatalmas durranás/lövés. TV megy, gép is oké, villanykörték rendben voltam. Néztük a szőnyeget, és ezt találtuk rajta.

[link]

Mi a jó Isten lehet ez? Házi petárda? Valamilyen elektromos eszközből robbant ki? De ha valami lőszer is, minden zárva, ketten vagyunk itthon, hogy került ez ide? Hogy aktivizálódott? Mi lehet ez?

2017. márc. 18. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi van a szőnyegetek felett? Mi van közvetlen körülötte? Milyen elektromos eszközök vannak még a szobában?
2017. márc. 18. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nekem EPS szigetelőnek tűnik, magyarul hungarocel, azaz álmennyezet darabkák és az azt felfogatoló szög.
2017. márc. 18. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Közvetlen a csillár alatt volt, tévén, és laptopon kívül semmilyen elektronikus eszköz nem volt a szobában.

A szoba felső sarkai, és a csillár körül stukkó díszítés van, sehol máshol nincs hungarocel.

Ezeket végignéztem, de sehol semmi "hiányzás" jele. Csillárt is vagy 10-szer megnéztem, de minden ok.

2017. márc. 18. 20:20
 4/5 A kérdező kommentje:

De, jobban megnéztem, talán a csillár körüli stukkó belső része lesz a mumus, amiből kiszakadt egy kisebb darab, de nem nagyon látszik. Hozzányúlni nem igen merek, remélem nem robbanunk fel. :D Csak furcsa, hogy a csillár ugyan úgy világít, mint durranás előtt.

Köszönöm srácok, megnyugodtam! :) :D

2017. márc. 18. 20:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Új info: meg van a mumus. :) Nem a lámpa volt. Az asztal alatt volt egy zsebszámológép. Tegnap számolni akartam vele, veszem elő, és szét volt benne robbanva a ceruzaelem. Érdekes, ilyennel sem találkoztam még. Szóval a ceruza elem gondolt egyet, és szétdurrant, vitte magával a számológépet is. :D
2017. márc. 25. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!