Mi robbanhatott szét a szobában?
Sziasztok!
Először is: lehet tök rossz helyen van ez a kérdés, de igazából fogalmam sincs mi lehetett ez, nem is tudom hova sorolni.
Egyszer csak ülök a szobában, hatalmasat durrant valami, mintha lőttek volna. Kiszaladtam anyához a konyhába, visszamentünk, kerestük mi lehetett ez a hatalmas durranás/lövés. TV megy, gép is oké, villanykörték rendben voltam. Néztük a szőnyeget, és ezt találtuk rajta.
Mi a jó Isten lehet ez? Házi petárda? Valamilyen elektromos eszközből robbant ki? De ha valami lőszer is, minden zárva, ketten vagyunk itthon, hogy került ez ide? Hogy aktivizálódott? Mi lehet ez?
Közvetlen a csillár alatt volt, tévén, és laptopon kívül semmilyen elektronikus eszköz nem volt a szobában.
A szoba felső sarkai, és a csillár körül stukkó díszítés van, sehol máshol nincs hungarocel.
Ezeket végignéztem, de sehol semmi "hiányzás" jele. Csillárt is vagy 10-szer megnéztem, de minden ok.
De, jobban megnéztem, talán a csillár körüli stukkó belső része lesz a mumus, amiből kiszakadt egy kisebb darab, de nem nagyon látszik. Hozzányúlni nem igen merek, remélem nem robbanunk fel. :D Csak furcsa, hogy a csillár ugyan úgy világít, mint durranás előtt.
Köszönöm srácok, megnyugodtam! :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!