Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyire ajánlott 2.1 Amperon...

Mennyire ajánlott 2.1 Amperon tölteni a mobilom?

Figyelt kérdés
powerbankről van szó és van rajta az 1A-s és a 2.1A-s lehetőség. Úgy hallottam hogy a 2.0-2.1 amper az tabletekhez való. a mobilon pedig rövidítheti az akku életét.
2017. márc. 14. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az úgy hallottam az nem biztos, hogy valós tapasztalaton és tudáson alapul.

Nézd meg a telefonod töltőjére mi van írva, az enyémre 2.0A van, és gyári töltő. Autós töltőn is ebbe van dugva.

2017. márc. 14. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
A telefon annyi ampert vesz fel, amennyit tud. Szerintem nem lesz baja, max gyorsabban feltölt.
2017. márc. 14. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#2: Inkább amennyit akar, annyit vesz fel. Ha normálisan van megtervezve a töltésvezérlője, akkor akár 10 Amperes töltőre is rá lehet rakni, úgysem vesz fel belőle annyit.

Valószínűleg pedig ha 2 Amperesbe dugod, akkor sem fog gyorsabban tölteni.

2017. márc. 14. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!