Mennyire ajánlott 2.1 Amperon tölteni a mobilom?
Figyelt kérdés
powerbankről van szó és van rajta az 1A-s és a 2.1A-s lehetőség. Úgy hallottam hogy a 2.0-2.1 amper az tabletekhez való. a mobilon pedig rövidítheti az akku életét.2017. márc. 14. 21:59
1/3 anonim válasza:
Az úgy hallottam az nem biztos, hogy valós tapasztalaton és tudáson alapul.
Nézd meg a telefonod töltőjére mi van írva, az enyémre 2.0A van, és gyári töltő. Autós töltőn is ebbe van dugva.
2/3 anonim válasza:
A telefon annyi ampert vesz fel, amennyit tud. Szerintem nem lesz baja, max gyorsabban feltölt.
3/3 anonim válasza:
#2: Inkább amennyit akar, annyit vesz fel. Ha normálisan van megtervezve a töltésvezérlője, akkor akár 10 Amperes töltőre is rá lehet rakni, úgysem vesz fel belőle annyit.
Valószínűleg pedig ha 2 Amperesbe dugod, akkor sem fog gyorsabban tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!