Létezik 4600mAh kapacitású AA méretű akkumulátor (tölthető "elem")?
Én is ugyan ilyet láttam.
De nekem nem kicsit gyanús, hogy ilyet boltban sehol nem látok. Továbbá az is, hogy pár száz Ft-ba kerül, míg egy 2750-2850-es Energizer, vagy Duarcell boltban többször ennyibe kerül.
Igazából a kérdésem lényege az lett volna, hogy ez tényleg ilyen kapacitású, vagy csak kínai "sufnimunkások" ráírnak valamit, ami aztán ilyen-olyan módon az országba kerül és neten, piacokon itt-ott árulnak.
Azt hiszem így már érthető, hogy mire gondolok...
Közben néztem a Sony weboldalát. Én a termékek között nem találok ilyen akkut. Lehet hogy nem elég alaposan kerestem? De ha nem én vagyok figyelmetlen a keresés terén, akkor az már több, mint gyanús.
Most eléggé kiköltekeztem, meg már vettem másikat, de ha legközelebb kell, kipróbálom.
Most egyébként 2750-eset vettem 300Ft/2db-ot. Most azt tesztelem.
Jól tetted, h nem vettél!!!!!!!!!! Én sajnos belefutottam :-(. Veled egyetemben (csak én sajnos utólag) én sem találtam a sony oldalán még csak hasonló aksikat sem.
Szóval licitáloson megvettem, töltöttem 24, 16 órán keresztül, annyit érek vele, h bekapcsolom a fényképezőt és kikapcs. !!!!
Gyanús volt, amikor kibontottam a csomagolásból, mert túl könnyűnek tűnt a tölthető aksikhoz képest.
Akkor jó. Mármint nem az, hogy így jártál, hanem hogy nem vettem ilyet.
A 2750-es no name kínai nem volt ennyire rossz, használhatóak voltak, de össze sem lehet hasonlítani egy Energizer vagy Duracellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!