Az lenne a kerdesem hogy hogyan tudnak mini erositot kesziteni pc-hez mibol csinalhatnam vagy hogy mik kellenek hozza? Eleg lenne egy 2.1 es is csak film nezesre kellene az a baj hogy nincs hozza IC-m koszonom a valaszokat!
Értem,tudom hogy kell.
De nem muszáj hozzá magnó fej,csak rá kötöm a 2 jack kábelt.
Mire kötöd rá a jack kábelt, áruld már el nekem?
Szétszeded a kazettát, kidobod belőle a szalagorsókat... és utána? Hová kötöd a jack kábeleidet? A magnófej kizárólag mágneses tér változásból fog elektromos jelet előállítani, egy üres kazettaházban te rakhatod a jackes kábeledet ahová akarod, nem fog működni.
Ne felejtsd el, hogy itt olyan emberek válaszolnak, akik már terveztek, csináltak ezt-azt, nem csak barkács-ötletről tesznek fel kérdéseket.
Hülyékkel nem vitatkozom.
Egy üres kazetaház és egy beledugott jack kábel a magnó fején keresztül nem csinál hangot. Ez tény.
Az is tény, hogy minél üresebb a feje valakinek, annál magasabban hordja az orrát.
Egy elektronikai műszerész, akinek 30 éve ez a szakmája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!