Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az lenne a kerdesem hogy...

Wedfwsdfsdf kérdése:

Az lenne a kerdesem hogy hogyan tudnak mini erositot kesziteni pc-hez mibol csinalhatnam vagy hogy mik kellenek hozza? Eleg lenne egy 2.1 es is csak film nezesre kellene az a baj hogy nincs hozza IC-m koszonom a valaszokat!

Figyelt kérdés

#Amplifer
2017. febr. 24. 19:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Értem,tudom hogy kell.

De nem muszáj hozzá magnó fej,csak rá kötöm a 2 jack kábelt.

2017. febr. 28. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Mire kötöd rá a jack kábelt, áruld már el nekem?

Szétszeded a kazettát, kidobod belőle a szalagorsókat... és utána? Hová kötöd a jack kábeleidet? A magnófej kizárólag mágneses tér változásból fog elektromos jelet előállítani, egy üres kazettaházban te rakhatod a jackes kábeledet ahová akarod, nem fog működni.

Ne felejtsd el, hogy itt olyan emberek válaszolnak, akik már terveztek, csináltak ezt-azt, nem csak barkács-ötletről tesznek fel kérdéseket.

2017. febr. 28. 20:26
 13/15 A kérdező kommentje:
nekem sikerult jack el is kepzeld es en is ccsinaltam mar eleg sok mindent hagszorokat ladakat pc ket laptopokat telefonokat javitanifuggetleniteni stb. szoval eleg sok mindent ha en meg tudom ugy is csinalni akkor miert nem lehet el fogadni es amugy is en voltam a kerdezo miert te kerdfezel
2017. márc. 2. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Hülyékkel nem vitatkozom.

Egy üres kazetaház és egy beledugott jack kábel a magnó fején keresztül nem csinál hangot. Ez tény.

Az is tény, hogy minél üresebb a feje valakinek, annál magasabban hordja az orrát.

Egy elektronikai műszerész, akinek 30 éve ez a szakmája.

2017. márc. 2. 09:52
 15/15 A kérdező kommentje:
jo nem erdekel ha nekem megy akkor miert szolsz bele ?? amugy meg ha valami nem tetszik nem kell valaszt irni koszontem bye!!
2017. márc. 3. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!