Ezt a kerdest mar kiirtam de mas kategoriaba es leszogeznem az elejen, h nem lopni szeretnek!
Tegnap vettem egy body-t az uzletben. A kosarmetetet magamhoz probaltam, ugy tunt h jo es megvettem. Itthon megprobaltam es kiderult, h 1-el nagyobb jobb lett volna. Viszont az eladok vasarlaskor mindig kiemelik, h alsonemuket nem vesznek vissza cserere. Szoval max az a megoldas lenne, h a probafulkebe bevinnek egy nagyobbat (a jo meretet) es kicserelnem ezzel a regivel :) az ujrol leszakitanam az arcetlis es vonalkodos reszet (100%, h ettol a rendszer sem csipog be mert normal probakor is volt h nem 1x veletlenul leszakitottam), beletennem taskaba es a regit meg visszatennem a polcra. Kamera figyel a probafulkelbe? Vagy esetleg kifelemenet becsippanhatok a vonalkod nelkul is?
Valakinek van ilyennel tapasztalata? :D
2017. febr. 14. 07:55
1/5 anonim válasza:
A legtöbb áruban van olyan azonosító kód is, amit a pénztárnál deaktiválnak, azaz hiába tépsz le ezt-azt, jelezni fog.
De azt nem értem, miért nem próbáltad fel vásárlás elött?
Ettöl függetlenül a próbáfülkéket tilos bekamerázni.
2017. febr. 14. 08:02
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos sietnem kellett, de butasag volt :/ Beszeltem egy New Yorker-es csajszival es h az eladotol fugg, es ha nem egy bunkot fogok ki akkor gond nelkul visszacsereli ha eskudozok h nem hordtam :D szoval ma megprobalom visszacserelni :)
2017. febr. 14. 08:57
3/5 anonim válasza:
Majd írd meg hogy sikerült, kíváncsi vagyok.
2017. febr. 14. 09:09
4/5 anonim válasza:
Melltartót vissza szoktak cserélni, csak bugyit nem.
2017. febr. 14. 09:23
5/5 anonim válasza:
Szerintem jobban teszed, ha megkéred és kicserélik. Ha mégis a "cserélős" módszer mellett döntesz, legalább vidd magaddal a vásárlási nyugtát, ha mégis becsipognál, legalább a lopást ne tudják rád varrni. Ám a letépett lopásgátlóval mit csinálsz? Ha zsebedbe rakod, attól még becsipog. Ha a próbafülkébe hagyod, és utólag megtalálják, az is gyanús. Magába a próbafülkébe nem szerelhetnek kamerát, ez törvényellenes, viszont a fülkék előterét pásztázó kamerát viszont igen. Azokon viszont meg tudják nézni, hogy ki ment be és ki jött ki, esetleg, hogy hány ruhadarab volt nálad belépéskor és hány kilépéskor, amit bármikor vissza tudnak nézni. Szóval tedd mérlegre mindkét lehetőséget és mérlegelj: inkább maradsz egy számmal kisebb bodyval, amit nagy valószínűséggel kicserélnek, ha visszaviszed vagy ha "lopáson" kapnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!