Milyen webkamerát vegyek?
Figyelt kérdés
Igazából másra nem használnám csak videóbeszélgetéshez, meg talán olyan videókat csinálnék amikor valaki gameplayel és így le van zsugorítva és kivan rakva jobb alsó szélre szóval annyira durva minőségű nem is kell, de azért szar se legyen. Milyen árkategóriában gondolkozzak?2017. jan. 21. 21:38
1/4 anonim válasza:
Mennyit szánsz rá? Így nehéz megmondani, hogy nem tudjuk mennyit szánnál rá. Ha minőségi kamerát akarsz Logitech C920 -at ajánlom. Körülbelül 25000 Ft
Nem számít csúcsminőségű webkamerának, de ha gameplayt akarsz streamelni/felvenni facecammal a sarokban akkor szerintem ez a minimum, ennél rosszabbat ne vegyél.
2/4 anonim válasza:
[link] Ismerem én is, a legjobb kamera! De kell egy minimum géperő is neki!
3/4 A kérdező kommentje:
igazából nem streamelni szeretnék vele csak videóchatelni és olyan kicsibe lenne mintha streamelnék, mint pl.: Chatrouletten, ott is úgy le van kicsinyítve. Én ezt néztem: [link] ilyen árkategóriában gondolkodom.
2017. jan. 22. 18:54
4/4 anonim válasza:
Erre a célra jó választás, amit linkeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!