Hogyan tudok egy laptopot régi képcsöves tv-hez csatlakoztatni vga bemeneten keresztül?
Figyelt kérdés
Azt olvastam fórumokon hogy egy sima vga-scart kábel nem elég a nem tudom milyen analóg jelek miatt, nekem kicsit kínai:)
Szóval azt szeretném tudni milyen kábelek/átalakító szükséges, hogy működjön a dolog?
2017. febr. 11. 10:54
1/5 anonim válasza:
Igen, aktív átalakítóra van szükséged, amit itt Magyarországon aligha fogsz tudni venni.(ha lehetne is, vagy találnál, akkor az nem volna olcsó mulatság)
És ehhez még kell egy "sima" apa hdmi és apa scart.
(male hdmi, male scart angolul.
2/5 Ypszilon1980 válasza:
Amit a válaszoló leírt az valószínűleg igaz, bár én még nem hallottam ilyenről és arról sem, hogy ez működne, de ki tudja.
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Szerintem ez azért aktív, mert a HDMI ha jól tudom már nem analóg, a sima analógnak nem kell aktívnak lennie, szóval ezt visszalakítani sima adapterrel szerintem egyáltalán nem működne.
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy egyszerűbb lenne ha hdmi és scart között csináljuk mindezt?
2017. febr. 12. 10:35
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Nem tudom létezik-e DA átalakító ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!