Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudnam megoldani?

Hogyan tudnam megoldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Szeretnek egy magneses nyitaserzekelot elhelyezni a lakasba,oda,ahova csak akkor gyujtom fel a villanyt,amikor bent vagyok(az ajto nyitva marad).Ugy gondoltam hogy a magneses erzekelot osszekotom a kapcsoloval(normal szimpla kapcsolo).Kicsit utananeztem,s talaltam nem egy termeket,viszot ra szabad mondjuk egy ilyet kotni?

[link]

Vagy,ti milyet ajanlanatok?nincs szukseg kabelnulkulire,mert a kapcsolom egybol az ajto mellett van

2017. febr. 7. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

A linken lévőt több okból sem ajánlom:

1. "Kontaktus terhelhetősége: 30 Vdc, 0,5 A."

Tehát törpefeszültségű működtetésre van tervezve. A 230V-ot nem ajánlatos ráengedni.

2. "NC kontaktust adó Reed-relé."

NC = alaphelyzetben zárt a Reed érintkezője. Neked olyan kell, ami alaphelyzetben nyitott. Azaz NO

Valami ilyesmi kellene (az alsó kettő közül):

[link]

2017. febr. 7. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
,,,persze az sem mindegy, hová kell. Száraz v. párás a helység, fém v. fa az ajtó stb.
2017. febr. 7. 16:57
 3/4 A kérdező kommentje:
szaraz,termopan(benti)
2017. febr. 8. 00:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit linkeltem, nem felel meg? Az a lényeg, hogy valamilyen vékony kéteres kábellel kösd be. Ha kell, kábel bemenetnél utólag egy kis szilikonnal letömítheted a lyukat, biztos ami biztos...
2017. febr. 9. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!