Hogyan tudnám vízállóvá csinálni az rc autómat?
Van egy elég komoly elektromos rc autóm csak az a baj hogy nem vízálló így most nem tudom használni kint.
Hogy lehetne vízállóvá csinálni? Nézegettem angol videókat és ott plasti dippel csinálják de az nekem túl drága. Meg még láttam egy olyat hogy valami Brush On Electrical Tape csak ez nem tudom pontosan hogy mi meg nem is találtam magyarországon. Valakinek valami ötlet?
A válaszokat előre is köszönöm!
Lenyúlod a ruhaszárító állványt, és duct tapeből csinálsz rajta egy összefüggő fóliát. Aztán ellenkező irányba beragasztod a hátulját is. Kapsz egy fóliát, aminek egyik oldala sem ragad. Széleket levágod egyenesre, ráteszed az autóra, és körbenn ráragasztod. Szintén duct tape-pel. Az akkutartónál hosszában kivághatod, hogy ki lehessen szedni az akkut, illetve hogy hozzáférj a szabályzóhoz ha valamit csinálni kell rajta. Aztán játszáshoz elég egyetlen csíkkal beragasztani a vágást, és hadd szokja ;P
Én egy shortcourse truckot vízhatlanítottam így. Ott kellett is, mert a kerék imádta telehordani minden szarral az alvázat...
Köszi a választ! Majd megpróbálom így de azért még várom a válaszokat.
Még arra gondoltam hogy olyan neutrális szilikonnal be lehetne vonni az elektronikát mert a videókba is úgy csinálják csak ott azzal Brush On Electrical Tape-el csinálják.
Ez így működhetne valaki szerint?
Vagy valaki tud olyan helyet ahol lehet kapni ilyen Brush On Electrical Tape-et?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!