Andrey19 kérdése:
Mit gondoltok erről a laptoprol, a procira lennék kiváncsi, szerintetek milyen? MSI GX70 3CC DESTROYER - AMD A10-5750M, RADEON 8970M 2GB,8GB RAM,120GB SSD,1TB HDD
Figyelt kérdés
2017. jan. 20. 13:11
2/6 anonim válasza:
Tartottam az AMD-s prociktól, de csaknem 4 éves a laptopom és ez van benne. Semmi baja, rendben működik.
3/6 A kérdező kommentje:
Leginkább játékok miatt kérdem,mert hallottam olyat,hogy a Bf1, Star wars Bf stb. nem mennek rajta. De viszont utanna néztem és vannak fent testek róla,úgyh azért kérdem,mert hátha van valakinek ilyen és tudna véleményt mondani rola
2017. jan. 20. 15:38
4/6 anonim válasza:
1. Szabály laptopot játékra soha
2. Szabály ha meglátod hogy AMD menj tovább játékra gyenge keress mást ha játszani is akarsz rajta
6/6 anonim válasza:
És hq legyen a végén ne U ha Intel melett döntesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!