Mit gondoltok erről a laptopról? /márka, teljesítmény, minőség stb. /
Figyelt kérdés
Tegnap néztem ki egy laptopot az euronics-ban. Asus x502ca a márkája. Nekem nagyon megtetszett. Viszont 80.000 forint, amit én kevesellek. Szerintetek megvegyem? [link] 2013. júl. 11. 11:38
1/6 anonim válasza:
Laptopot ilyen olcsón ne vegyél. Akkor inkább valamilyen használtat. Meg amúgy az ASUS-nak nem olyan jók az olcsó termékei, mint a drágák.
2/6 anonim válasza:
ilyet ne vegyél, ez nagyon rossz , nagyon gyengék a zsanérjai és az egész konstrukciója, vegyél egy ilyet ez már elfogadható minőségű :
Ez már nem a régi Fujitsu-Siemens, amióta különváltak jó minőségű gépeket gyárt a Fujitsu !
3/6 A kérdező kommentje:
nekem most MSI laptopom van, anno 130 ezer volt. Viszont borzalmas. Nagyon megbántam, hogy megvettem, mivel 2 év alatt teljesen szét esett a gép. Szó szerint. Ennél rosszabb nem lehet.
2013. júl. 11. 13:06
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Ahogy ezzel az asus-al sem. Mivel utána érdeklődtem, és szuper kis gép.. nem fogok ilyen fujitsu-t venni. Nekem az nem kell.
2013. júl. 11. 20:14
6/6 anonim válasza:
Kár hogy hozzá nem értővel beszéltél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!