Polgármesterként a faluban kitudnék építtetni egy normális KTV hálózatot?
Sziasztok!
Gondolkodom rajta hogy 2019-ben indulnék a mostani vezetés ellen a választásokon,egy kis községről beszélünk. Ha jól tudom 3 feltétele van:18-adik életév betöltése, magyar állampolgár illetve helyi lakos.
A programban többek közt ez is szerepelne? Ez jó ötlet? És kivitelezhető lenne polgármesterként?
Úgy gondoltam hogy a kábelhálózat a falu pénzén lenne kiépítve és természetesen 100%-ban a Községet illetné meg.
Amit gondoltam
400-500 Mbit/s internet kábel vagy IP TV és kábel vagy VOIP telefon.
Ezt mennyire bonyolult megszervezni?
Jelenlegi szolgáltatók a következők, egyik se nyerő mindegyiknek van bőven hibája:
VidaNet: sebességet nem tartja KTV-je drága, hibaelhárítási idő vicc: szomszédnak hiba volt 2 hét alatt nem voltak képesek kijavítani
Telekom: Falu nagy részén 5-15 MBit ADSL internet, falu kisebb részén 20-25 mbit/s természetesen ez IPTV nélkül értendő. Igért sebeséget szintén nem tartja nagyon gyakoriak a hibák. Ráadásul kötelező a telefonvonal, mivel ha nincs nagy a felár.
Kapulan mikrohullámon ár-kategória elfogadható minősége kevésbé.
Rlan: drága,csiga lassú drágát értsd úgy: 6.68mb/s le és 375kb/s fel havi 12390.
Vidanet igaz hogy most fejlesztett (150Mbit net 120 tv csatorna) de mint említettem nagyon drága és borzalmas az ügyintézés velük.
Így szerintetek életképes lenne egy helyi vállalat megalapítása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!