Megoldható-e a GPS áramellátása akkumlátorról?
Figyelt kérdés
Egy Colorado300-as boldog tulajdonosa vagyok. A gondom hogy bármilyen elemet vagy tölthető elemet teszek bele, hamar lemerül. megoldható-e külső, 3 voltos aksiról való üzemelése?2010. máj. 4. 22:34
1/1 anonim válasza:
"Sajnos a régebbi Garmin modellek jobban bírják, nekünk használat közben maximumra állított háttérvilágítással 5 órát bírt két darab tölthető NiMH AA akkuval, de normális használat mellett egynapos túrát végig lehet vele navigálni."
Úgy látszik ez másoknál is így működik.Nem tudom milyen külső telepre gondolsz,de az csak plusz nyűg.
Szerintem fotós vagy ilyesmi üzletben nézzél jó minőségű akksikat(pl 2700mAh)és hozzá való töltőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!