Milyen típusú relét ajánlotok?
3 volt egyenáram a vezérlő és 36-40 voltot kellene megszakítani vagy vezetni.Omron relében gondolkodtam,de 3 Voltosban nem létezik.Esetleg más javaslat?Lényeg,hogy 3 volt az induló kapacitás ami fix.Találtam más relét a gondomra,de annak a bekötése számomra ismeretlen.
Minden jó válaszért megy a zöld pacsi.
Igen,ezen én is agyaltam,hogy ki be kapcsolgat ritmikusan.Az a baj,hogy a töltö át vált zöldre,tehát jelzi,hogy a töltés elérte az optimális szintet,de nem kapcsolja ki a töltést.Ez miatt már három akkumulátor gázosodott be és puposodott az oldala mint egy jól lakott ovodás.szóval halva születet ötlet,hmmm,akkor marad az ídő kapcsoló.Köszönöm a felvilágosítást mindenkinek aki segítő szándékkal reagált.
A zöld pacsi természetesen és a köszönetem nem marad el.
Boldog új évet mindenkinek!
Akkor tegyél bele egy bostabil relét. Kézzel indítod (billented az egyik állapotba) a másikba a zöld led billenti át, és az 555-től eltérően a tápfesz kimaradásakor is megőrzi az állapotát.
Típust nem tudok, de az összes ceruzaelemes szobatermosztátban bistabil 3 voltos relé a kapcsolóelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!