Milyen MACet vegyek?
Sziasztok.
17 eves vagyok, meg nem volt MacBookom de eleg sokat sikerult felrtennem igy gondoltam hogy ideje egyet beszerezni.
Leginkabb tanulas miatt + szeretnek belekezdeni a retusalasba/ video keszitesbe.
Szerintetek melyik lenne a legjobb?
Pro kontra:D
Apple termékek közül egyet sem, viszont más gyártók közül több típust is tudnék ajánlani. Mennyire ragaszkodsz az almás gyártóhoz? Az az igazság, hogy (nálunk) még bőven a luxuskategóriába tartozik mindegyik típus és szinte kizárólag azért veszik az emberek mert megengedhetik maguknak. ("Sikerült félretennem pénzből" nem javasolnék semmilyen MacBook-ot, szerintem amennyivel drágábbak annyival nem jobbak/tudnak többet - bár ez csak az én véleményem). Nekem egyedül egy MACBOOK PRO 15-tel (i7, 16GB Ram) van komolyabb tapasztalatom. A kijelzője kimondottan tetszett, de más nem igazán fogott meg benne. Amire főleg nekem kellett arra sajnos gyenge volt. Az árából sokkal jobb hardveres tulajdonságokkal rendelkező laptopot tudtam venni, amit nem bántam meg.
Hogy melyik lenne a legjobb? Én az imént említett típus alá nem adnám, ha Apple termékről van szó. De ez egyébként kimondottan pénztárca és felhasználás függő kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!