A számítógépemnek nem fog kárt okozni, hogy a konnektor amiből kapja az áramot rossz egy kicsit?
Egy régi építésű albérletben lakom.
Remélem van villanyszerelő, vagy egyéb szakember aki ebben tud segíteni.
csak azért kérdem mert nem a legolcsóbb fajta gép...
ezt én is sejtem, de te tudod is biztosan? :d
óh rendben. Szóval ez ingadozó feszültségszint értem. Átdugom máshová.
Az gond ha két elosztón keresztül áramlik az áram? Mert nincs közel másik konnektor.
Ez biztos !
Az egyik ismerősömnek konnektor hiba miatt ráznak a dolgai. Nem nagyon de ha hozzá érsz érzed a bizsergést.
Átmenetileg azt tudom javasolni, hogy vegyél egy szünetmentes tápot vagy vannak olyan hosszabítók amik csökkentik a feszültség ingadozást de mindenképpen meg kell csináltatni azt a konnektort.
Az apám villanyszerelő, megoldja azt mondta. Remélem a falat nem kell kibontani meg semmi komoly, bár nem hiszem.
Már 2 hónapja használom így a gépet, még egy hetet szerinted kibír vagy inkább dugjam át kb 3 hosszabbítóval egy másik konnektorba?
Én biztos átdugnám inkább másik konnektorba, még ha sok hosszabbító is kell. Nekem eddig 1 HDD-m és 1 videokártyám bánta a dolgot, mindegyik akkor döglött meg, mikor áramszünet volt (a szolgáltató hibájából). Az még nem nagy baj, ha csak elmegy az áram, aztán pár perc múlva visszajön, de nálam az volt, hogy elment és visszajött pár másodpercen belül és ezt ismételte kb. fél percig.
#6: Azt azért illik ilyenkor tisztázni, hogy SOSEM a konnektor miatt ráznak a berendezések. Ilyen elven a 80-as évek előtt (sőt az után is) mindennek ráznia kellett volna, ugyanis nem volt védőföldelés a lakásokban. Ha egy készülék "ráz" akkor az annak a hibája, ezen felül még lehet hogy rossz a konnektor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!