Amikor kinyitottam a laptopom kicsit megrázott. Eddig is tudtam, hogy a konnektor elég rossz, de megrázhat halálosan is akár?
Ha albérletben laksz akkor elvileg a főbérlődnek a kötelessége hogy rendbe tartsa az ilyesmit, szóval neki kéne szólni, mert ha az albérletben az ő hibájából ér baleset azt bizony rajta fogják elverni.
Gondolom a laptopod külső adapterről megy, szóval a laptopba nem kerül 230V (legalábbis üzemszerűen) és mivel (gondolom) a laptopod még mindig működik nem is jutott (a 230 nem csak neked ártana hanem a laptopnak is)
Egyébként a kapcsoló üzemű tápoknál elvileg lehetséges hogy átjusson a 230V de gyakorlatilag ennek az esélye kb 0.
Csak kérdés nem lehet hogy simán statikusan feltöltődtél és ez sült ki a laptopon amikor hozzá nyúltál? (autón, bevásárló kocsin ilyesmin szokott lenni hasonló)
'Amikor kinyitottam a laptopom kicsit megrázott.'
Ez a hír engem is megrázott.
Ne aggódj, ha csak ezen múlik végelgyengülésben fogsz meghalni 98 éves korodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!