Létezik analóg usb csatlakozó?
Egy telefonon (evolveo x3) nincs jack csatlakozó, csak micro usb.
A gyári fülest is ide lehet csatlakoztatni. A fülesben ránézésre nincs semmi, ami átalakítaná analóggá a digitális jelet. Létezik, hogy a telefon az analóg hangjelet küldi ki az usb-n?
Ha valóban analóg és szeretnék összerakni egy usb-jack átalakítót hozzá, akkor melyik eret hová kell kötni, hogy jól működjön?
Egyáltalán nincs analóg kimenete.
Nem tudom ezt honnan szívtad.
Én arra gondolok, hogy a telefon érzékeli, hogy mi van rákapcsolva és ettől függően állítja a kimenetet digitálisra vagy analógra.
És hogy miből gondolom, hogy analóg jelet kap a füles?
- a fülesen nincs semmilyen digitális jelfeldolgozó egység. (szerintem)
- ha félig dugom csak bele, akkor csak az egyik oldala szól (egy rendes jack dugós füleshez hasonlóan, ugye digitális kapcsolat esetén, ha nem érintkezne az adatvezeték, akkor egyik csatornát se vinné át.)
De akkor ezek szerint ti még nem hallottatok ilyen megoldásról. Remélem más igen és tud érdemben hozzászólni a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!