Hogy lehet, hogy egy digitális monitornak nincs digitális bemenete?
Olyan, hogy digitális monitor nincs. Van CRT, LCD, LED (ami valójában LCD), TFT.
A gyártó ott spórol ahol tud, ha a digitális bemeneteken, akkor ott.
Felesleges így kategorizálni a monitorokat. Digitális áramkörök épp úgy lehetnek egy CRT-ben, mint egy LED monitorban. Valamint digitális jelet épp úgy tud fogadni egy LCD mintor is, mint analógot.
A képelőállítás típusát fentebb felsoroltam.
Így is úgy is kell jelet konvertálni, mert arra nincs szabvány, hogy az adott panel adott pixelét hogy kell kigyújtani. A monitor valahogy megkapja a képi jeleket és azokat átkonvertálja a beleépített panelnek megfelelően.
Nincs lényeges különbség, hogy a HDMI-n keresztül jövő jelet kell neki valahogy konvertálni v. az analógon keresztül jövőt.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire nincs különbség. Azt hittem leegyszerűsíti a dolgokat a digitális kimenet.
Most speciel igencsak bosszant a dolog, mert van némi hardverprobléma, amit két monitorral lehetne a legjobban megvizsgálni, de ha egyszer mindkettő analóg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!