Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez az akksi jó a gépbe?

Ez az akksi jó a gépbe?

Figyelt kérdés

[link]

ilyet vettem a fényképezőbe, mert ugy hallottam a 2600mHZ feletti a jó. van valakinek ilyen?

2010. máj. 4. 11:37
 1/5 ThodEE GoD ***** válasza:

mHz olyan van, de az frekvencia;)

minnél több mAh (mili amper órás) annál tovább képes tartani a frontot, lassabban merül le, a Ha a feszültsége jó a gépedbe akk igen jó teljessen mindegy mennyi mAh - rás

2010. máj. 4. 12:22
 2/5 A kérdező kommentje:

nah elirtam :D

Hát eddig ami 2600 alatt volt az nem volt jó bele, alig bírta benne, pedig 2db gépünk is van, de egyik sem birta egy napnál tovább.

2010. máj. 4. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha sz@rt akarsz venni, arra tökéletes.

Ha azt akarod, hogy jó legyen, akkor ne a leggagyibbat vedd meg.

Én 2Ah -ás Recyko akkukat használok, kenterbe veri az Energizer és egyéb márkák nagyobb kapacitásúit is.

Ráadásul két hónap múlva is fel van töltve, nem úgy mint az amit linkeltél. Egy évig megtartja a kapacitás 80%-át.

2010. máj. 4. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja, és azt elfelejtettem, hogy Nikkel Metal Hidrid, bírja, illetve nem gond a rátöltés. Nem kell kisütni.

És az ezer forintos töltőtől se várj sokat, ha jó is valamire az az akku, nem sokáig fog tartani.

Egy rendes automata töltő ritkán van 5 ezer alatt.

2010. máj. 4. 16:06
 5/5 A kérdező kommentje:
VARTA akksim volt elsőnek, ami 8000Ft volt. és azzal is szarakodott.
2010. máj. 4. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!