Ez az akksi jó a gépbe?
ilyet vettem a fényképezőbe, mert ugy hallottam a 2600mHZ feletti a jó. van valakinek ilyen?
mHz olyan van, de az frekvencia;)
minnél több mAh (mili amper órás) annál tovább képes tartani a frontot, lassabban merül le, a Ha a feszültsége jó a gépedbe akk igen jó teljessen mindegy mennyi mAh - rás
nah elirtam :D
Hát eddig ami 2600 alatt volt az nem volt jó bele, alig bírta benne, pedig 2db gépünk is van, de egyik sem birta egy napnál tovább.
Ha sz@rt akarsz venni, arra tökéletes.
Ha azt akarod, hogy jó legyen, akkor ne a leggagyibbat vedd meg.
Én 2Ah -ás Recyko akkukat használok, kenterbe veri az Energizer és egyéb márkák nagyobb kapacitásúit is.
Ráadásul két hónap múlva is fel van töltve, nem úgy mint az amit linkeltél. Egy évig megtartja a kapacitás 80%-át.
Ja, és azt elfelejtettem, hogy Nikkel Metal Hidrid, bírja, illetve nem gond a rátöltés. Nem kell kisütni.
És az ezer forintos töltőtől se várj sokat, ha jó is valamire az az akku, nem sokáig fog tartani.
Egy rendes automata töltő ritkán van 5 ezer alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!