Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Segítene-e valaki? Letölteném...

Segítene-e valaki? Letölteném a Catawiki aukciós alkalmazását. Windos 8-am van. Hogyan kell?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jan. 1. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, csak Androidra és iOSre adták ki
2017. jan. 2. 00:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tehát ezért nem sikerül. De hát miért jó ez így nekik? Miért zárják ki vajon a mezei netezők - mármint számítógépet használók - sokaságát?
2017. jan. 2. 03:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Használtan szabad-e vásárolni? Ki lehet-e fogni jó áron egyet? Nekem csak a Catawikihez kellene, mert nagyon tetszik.
2017. jan. 2. 04:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Találtam talán egész jó megoldást:

emag.hu/microsoft-universal-mobile-billentyuzet-bluetooth-windows-android-ios-fekete-p2z-00022/pd/DXLY3

Vajon ez alkalmas lenne? Fényképezni lehet vele, vagy rátenni a képet vajon lehet-e?

2017. jan. 2. 04:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Így könnyebben megnézhető:

Microsoft Universal Mobile billentyűzet, Bluetooth, Windows/Android/iOS, Fekete

[link]

Nem tudom jobban idehozni.

2017. jan. 2. 04:13
 6/6 A kérdező kommentje:
jaj, most eszmélek, hogy ez csak a billentyűk! Közben rájöttem, hogy az árverés valószínűleg az androidos cég vállalkozása, zseniális ötlet! Venni kell hozzá terméküket!
2017. jan. 2. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!