Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehet e egy keverőpultot...

Lehet e egy keverőpultot hangkártyaként használni?

Figyelt kérdés

Például ezt:

[link]

2017. jan. 1. 11:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Megint le lettem pontozva.

Leszarom, kb 25 éve foglalkozom hangetchnikával és sok éve dolgozom hangkártyaként is használható pulttal.

A büdöslábú okostojás kijelentette, hogy amennyiben a D/A konvertálást értjük alatta, akkor nem, nincs ilyen. A másik okos szirty nevű, aki mindenhez ért de semmit sem tud, idejön és behelyesel neki. Ennyit erről a fórumról.

Betettem egy olyat amelyik USB-s, ezt is leszarják, mert a sok idióta nem lát ki a saját beszűkült világképéből.

Fertőzzön vért az összes az üzletszerű kéjelgésből élő felmenőjével.

2017. jan. 1. 14:09
 12/12 Szirty ***** válasza:

"Megint le lettem pontozva."

Megint? :-o

Tehát visszaeső vagy... :)

Azt nem tudom korában miért, de most gondolom azért, mert vértahó, személyeskedő módon illettél másokat meg nem érdemelt negatív jelzőkkel.

"Leszarom, kb 25 éve foglalkozom hangetchnikával"

Ha leszarod a kérdést, miért írsz rá választ? Gondolom már megint kiderült, hogy nem kellett volna...

Egyébként a "bezzeg én xartam már tízszer jobbat mint te" hozzáállás itt nem sokra vezet, mert nincs mögötte semmi. Csak mert messziről jött ember azt állít amit akar.

Ettől én még elhiszem mert (az indokolatlan fröcskölődéseden kívül) nincs semmi okom hogy ne tegyem, hogy olyan keverőt használsz amilyenről itt nincsen szó.

"Fertőzzön vért az összes az üzletszerű kéjelgésből élő felmenőjével."

Egyrészt hasonló jókat neked is, másrészt köszönjük a pontos, szakmailag kimerítő korrekt és tárgyilagosan szubjektív választ. :)

2017. jan. 1. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!