Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehet e egy keverőpultot...

Lehet e egy keverőpultot hangkártyaként használni?

Figyelt kérdés

Például ezt:

[link]

2017. jan. 1. 11:50
1 2
 1/12 anonim válasza:
27%
Én használtam az enyémet
2017. jan. 1. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Ha hangkártya alatt azt értjük hogy egy interface a gép számára, amin keresztül hangot szólaltat meg, vagy hang jelet dolgoz fel egy DAC segítségével.

2017. jan. 1. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:
36%

Igen.

"Ha hangkártya alatt azt értjük hogy egy interface a gép számára, amin keresztül hangot szólaltat meg, vagy hang jelet dolgoz fel egy DAC segítségével."

Pont így érjük, és igen. Ha te nem láttál még ilyen keverőpultot, az nem baj. Az a baj, hogy tényként jelentesz ki olyan dolgokat, amik csak a te világodban nem léteznek.

Léteznek olyan keverőpultok amik kétirányú USB vagy firewire kapcsolattal rendelkeznek, és a Master feeder előtti L-R buszt küldik ki, és ezzel egy időben külön dedikált bemenetválasztó gombbal és potival lehet állítani a szintjét. Ha a rádugott gép győzi hogy egyszerre rögzítsen, és bejátsszon, semmi gond nincs vele.

2017. jan. 1. 13:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Amit linkeltél, azt amúgy nem lehet, az a legolcsóbbak alja.

Ezt már lehet:

[link]

2017. jan. 1. 13:23
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Nekem Behringer Xenyx 1622 USB van, és működik USB-n elég sok minden okosságra képes USB-n keresztül.
2017. jan. 1. 13:31
 6/12 anonim ***** válasza:
31%

"Igen.

"Ha hangkártya alatt azt értjük hogy egy interface a gép számára, amin keresztül hangot szólaltat meg, vagy hang jelet dolgoz fel egy DAC segítségével."

Pont így érjük, és igen. Ha te nem láttál még ilyen keverőpultot, az nem baj."

Olvasd el a kérdést.

"Például ezt:

[link]

Ez neked mit mond?

Azt, hogy a kérdésben szereplő példát nem lehet hangkártyának használni, ha a hagkártya alatt azt értjük amit leírtam, ezt te is elismerted. És azok kedvéért akik nem láttak még keverőpultot, a linket megnyitva egy analóg keverő látható. Attól függetlenül hogy neked vagy másnak milyen van.

Szóval mielőtt okoskodnál és leszólsz másokat, gondolkozz egy kicsit.

Ilyen alapon arra a kérdésre hogy meg lehet-e enni a szart, az a válasz hogy igen, csak szar az íze.

2017. jan. 1. 13:43
 7/12 Szirty ***** válasza:
47%

Alapvetően nem lehet (ahogy ezt sem szerintem).

Teljesen más a feladata a kettőnek.

Bár nem rendelkezem én sem ilyennel, nekem úgy tűnik ez egy egyszerű analóg keverő. Köze nincs a "hangkártyához".

Ha nincs a gépedben hangkártya, azaz hang (vagyis analóg audio jel) előállítására alkalmas eszköz, akkor ebbe mit dugnál bele? :)

"Léteznek olyan keverőpultok amik kétirányú USB vagy firewire kapcsolattal rendelkeznek"

#5!

No és ez a konkrét típus (amire a kérdés vonatkozik) szerinted olyan? :)

2017. jan. 1. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Mivel a kérdező "Például" kérdezte szerintem helyes a válasz, hogy van olyan típus amit lehet. Egyébként Behringerből van egy nagy halom ami USB-s. [link]
2017. jan. 1. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:

A fenti keverő USB-s változata:

[link]

2017. jan. 1. 13:58
 10/12 Szirty ***** válasza:
73%

"Mivel a kérdező "Például" kérdezte szerintem helyes a válasz, hogy van olyan típus amit lehet."

Pont azért helytelen a válasz (bár nem világos melyik válaszra gondolsz pontosan): mert például pont ezt nem lehet.

2017. jan. 1. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!