Ha egy hangfalban van mondjuk egy 200W-os mékyközép és egy 100W-os magas, és meghajtom a hangfalat 300W-al, akkor hogyan oszlik meg a teljesítmény?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy minden a kettő 150-150W-al fog szólni? És ha igen akkor hogy megoldható hogy a max 200W-os 200W-on, a max 100W-os pedig 100W-on szóljon maximum?2016. dec. 29. 21:10
1/1 glaszkacs válasza:
Először szerintem egy hangváltó kéne bele amit kb 3-4 ezer forintért lehet venni.Az eloszlás pedig már az erősítőn múlik, mert ha van rajta két hangfalkimenet és mondjuk az csatornánként 100wattot ad ki akkor hangfalanként 100 watt kerül rá és az hogy az egyik 200w a másik 100w az mindegy. Szerintem azt hogy max 200w, max100w nem lehet megoldani, mert nem lehet a kimeneti erőt az erősítőkön szabályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!