Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Méry Kék 800 vércukormérő...

Méry Kék 800 vércukormérő készülékről mi a véleményetek, tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Elvileg 29 évesen cukorbeteg lettem, de már ebben sem vagyok biztos. Szóval ebéd után 1,5 órával mértem a bal kéz középső ujjamon 3,8 mmol/l-t a jobb kéz középső ujj ugyanebben a percben 3,3. Nem nagy különbség ez? Vagy a két karomban más a VC szint? Más alkalmakkor is mér furcsaságokat.

#vércukormérő #méry kék
2016. dec. 5. 19:27
 1/5 anonim válasza:
Sajnos én is tapasztalok furcsaságokat. Reggel, éhgyomor, mérés, 18,2. Mondom, ilyen nincs. Elő a régi dCont kütyüt, mérés, 5,7. Ismét mérés a méryKékkel, 5,8. Egy percen belül, mind különszúrás. És ez csak egy eset a soksoksok közül... Ennyire is bízom meg benne. Ha egy percen belül háromszor mérek, garantáltan 3 féle eredmény, sokszor 4-5 egésznyi eltéréssel. Ennyire megbízhatatlan készülékem még sohanem volt. De ezt kaptam a diabetológián, ezt használom.
2017. febr. 24. 23:26
 2/5 nero2000 válasza:
Sziasztok! Én is ezt a vércukormérőt használom, meg vagyok elégedve vele, egy gondom van, a dátumot nem tudom beállítani rajt! Kérem aki rájött, ossza meg velem! Köszönöm!
2018. aug. 27. 05:52
 3/5 anonim válasza:
100%

"a dátumot nem tudom beállítani rajt! Kérem aki rájött, ossza meg velem! Köszönöm!"

Mint tudjuk, a cukorbetegekről annyi bőrt nyúznak le, amennyit nem szégyellnek. Direkt hagyták ki a dátumbeállítás lehetőségét, hogy legyen még valami, amit el tudnak adni neked, mert hogy ezt csak a MÉRYkék USB Adatkábel használatával tudod beállítani, ami szállítással együtt 4500 Forint. Bár ingyen is megcsinálják neked, ha beviszed a szaküzletbe, vagy a diabetológiára, bár ezen esetekben tőlük függsz, nem tudod bármikor, szükséged szerint beállítani.

2019. ápr. 29. 10:20
 4/5 anonim válasza:

Az enyém csak plusz-mínusz 2-3 értékeket téved (ami elvileg specifikációs határon belül van), viszont úgy siet az órája, hogy a PC-s programja időszinkronizálásnál már eleve 2 perc késésre állítja, mert pár nap alatt úgyis behozza, huszonegynéhány nap alatt negyed órát siet. Ez biztosan széleskörűen ismert jelenség, ha már eleve a program is késésre játszik. 1 éve bevittem hozzájuk, hogy csinálják meg, gondoltam egy firmware frissítés megoldja. Ehelyett szimplán szinkronizálták az óráját - no comment. A PC-s és az Androidos programja is sokszor hibára fut, az adatok feltöltése csak többedszerre sikerül. Az Androidos programban hiába kapcsolja ki az ember, hogy olvassa be az értékeket, minden feltöltés után teljes hangerőn elüvölti az utoljára mérteket (vagy mit, már nem emlékszem, emiatt nem használom, mert éjszaka amikor az ember mellett alszanak, nem vállalható). A cukorbetegvagyok.hu oldal grafikája használhatatlan, mert nem lehet részletezni: egy kis méretű, statikus jpg képen mutat mindent -is-, a belenagyítás lehetősége nélkül. Sokkal használhatóbb és felhasználóbarátabb lenne ez a cucc, ha valóban fejlesztenék is.

Előtte Méry Ultrát használtam, az egyszerű volt mint a faék, de legalább korrektül működött. Bluetotth-ról soha nem is hallott, viszont nem kellett hozzá USB adapter sem, mert szabványos USB csatlakozója volt. Az óráját ugyan manuálisan kellett szinkronizálni, de cserébe atom pontosan járt. Nem akart mindig kiesni a gyári tokjából a nagyobb mérete miatt, rendesen elfért mellette a két pen meg a tesztcsíkok doboza is, és nem világított karácsonyfaként mint a 800-as, ami sok helyzetben nem kívántan figyelemfelhívó.

2021. aug. 28. 08:15
 5/5 anonim válasza:
"Bluetotth" ---> "Bluetooth".
2021. aug. 28. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!