Macbook Amerikából? Megérné?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki az USA-ban dolgozik és arra gondoltam,hogy megkérem hogy vegyen nekem egy macbookot, (amit majd itthon kifizetek neki),mivel úgy hallottam hogy ott kevésbé van túlárazva,olcsóbb,stb..Szerintetek jó ötlet? Milyen buktatói lehetnek a dolognak?Előre is köszönöm a válaszokat.2016. nov. 24. 12:04
11/11 anonim válasza:
Utálom az olyan kollégákat akik felhívnak mindenféle rendelésekkel. El tudjátok képzelni mit jelent másnak vásárolni, utánajárni, előre fizetni, felelősséget vállalni, csomagolni, cipelni, repülőre tenni, lopásbiztosítást kötni stb egy csórika kollégáért aki azt hiszi hogy te vagy a szolgája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!