Megérné Amerikából behozatni egy HTC Ariát?
érdemes
ez magyarország. itt még az élő fán is kereskednek...
Inkább Magyarország, ahol az ország nevét ugyan nem tudják helyesen leírni, de azért fanyalog mindenki. ;)
Én meggondolnám a behozatalt:
- amennyire én tudom, az Aria CSAK az AT&T forgalmazásában, előfizetéssel kapható, így annak az árát is kalkuláld bele
- kétlem, hogy AT&T-s SIM-kártya nélkül hajlandó elindulni (bár keveset tudok az Androidos telók függetlenítéséről, persze nyilván nem lehetetlen)
- az Aria/Gratia kifejezetten olcsó középkategóriás telefonnak van szánva, kb a Wilfire helyére várható. A mienkénél nagyobb piacokon (USA, UK...) tényleg ingyen adják előfizetéshez, itthon függetlenül 80eFt, előfizetéssel 30-40eFt körül várom
- ja, és persze ott van még a garancia kérdése: ha betojna a szép új Aria, megeshet, hogy csak a legközelebbi AT&T iroda lesz az illetékes... ;)
- Én megvárnám a szolgáltatók karácsonyi akcióit, tényleg 1-2 héten belül beindul az ígérgetés, lehetnek csodák (láttam én már Desire-t 30eFt-ért a Telenornál...)
Persze ha mindez nem számít, akkor hozasd be, mert én nem lennék olyan biztos a novemberi indulásban (még csak 2 hete jelentették be, és ahogy nézem az Egyesült Királyságban pl nemigen várható jövő éve elejénél hamarabb), sztem kap még egy kis időt a Wildfire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!