Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megérné Amerikából behozatni...

Megérné Amerikából behozatni egy HTC Ariát?

Figyelt kérdés
Elvileg novembertől kapható lesz itt is, Gratia néven, de gondolom annak felhúzzák rögtön az árát a sztratoszféráig, gyanús, hogy olcsóbban kijönnék egy Ariával. Vagy érdemes lenne kivárni, hogy mégis milyen árat adnak neki, és milyen hatással lesz pl a Legend árára?
2010. okt. 31. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyiért hozzák.
2010. nov. 1. 08:26
 2/3 anonim ***** válasza:

érdemes

ez magyarország. itt még az élő fán is kereskednek...

2010. nov. 1. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Inkább Magyarország, ahol az ország nevét ugyan nem tudják helyesen leírni, de azért fanyalog mindenki. ;)

Én meggondolnám a behozatalt:

- amennyire én tudom, az Aria CSAK az AT&T forgalmazásában, előfizetéssel kapható, így annak az árát is kalkuláld bele

- kétlem, hogy AT&T-s SIM-kártya nélkül hajlandó elindulni (bár keveset tudok az Androidos telók függetlenítéséről, persze nyilván nem lehetetlen)

- az Aria/Gratia kifejezetten olcsó középkategóriás telefonnak van szánva, kb a Wilfire helyére várható. A mienkénél nagyobb piacokon (USA, UK...) tényleg ingyen adják előfizetéshez, itthon függetlenül 80eFt, előfizetéssel 30-40eFt körül várom

- ja, és persze ott van még a garancia kérdése: ha betojna a szép új Aria, megeshet, hogy csak a legközelebbi AT&T iroda lesz az illetékes... ;)

- Én megvárnám a szolgáltatók karácsonyi akcióit, tényleg 1-2 héten belül beindul az ígérgetés, lehetnek csodák (láttam én már Desire-t 30eFt-ért a Telenornál...)

Persze ha mindez nem számít, akkor hozasd be, mert én nem lennék olyan biztos a novemberi indulásban (még csak 2 hete jelentették be, és ahogy nézem az Egyesült Királyságban pl nemigen várható jövő éve elejénél hamarabb), sztem kap még egy kis időt a Wildfire.

2010. nov. 3. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!