Suffer200 kérdése:
Xbox360 250Gb Hdd hiba Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az lenne a gond hogy az xbox nem ismeri fel a 250gb Hdd nem tudom formázni se, be se adja semmi funkciót se
Mit javasoltok?
2016. nov. 15. 22:33
1/5 anonim válasza:
Ellenőrizd le számítógéppel, hogy jó-e. Ha igen, akkor a sata-val van valami. A slimekben kis sata kábel van, azt ki lehet cserélni. Vagy külső hdd házban használod tovább.
2/5 A kérdező kommentje:
pedig most számítógépem is fel ismeri és sikeresen formáztam a HDD-t és az xbox 360 slim igy se ismeri fel hogy hdd-t be raktam :/
2016. nov. 23. 22:04
3/5 anonim válasza:
a hdd-t mindenképp az xbox-al formázd meg!
4/5 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam is még a Xbox 360 slim se ismeri fel a HDD-t
mikor csatlakoztatom a hdd-t a xbox -ba akkor csak újra indul és továbbra se formázható a hdd
2016. nov. 25. 19:24
5/5 anonim válasza:
Lehet,hogy a XBOX satakábelével van valami gebasz,szakadás éríntkezési gondok az alaplappal,de lehet hogy nem kap áramot a vinyó a gép felől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!