Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem megy a videó?

Miért nem megy a videó?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eleinte még úgy gondoltam hogy ki fogom bírni, de mostmár egyre gyakoribb, és nagyon zavaró.Nemrég egyszer csak amikor neten voltam, néztem egy videót (lényegtelen hogy hol, mert ez minden weboldalra kiterjed, ugyanígy van a többi böngészőimmel is) és egyszer csak megállt, csak úgy tudtam elérni, hogy tudjak újra videót nézni, vagy zenét hallgatni pl.soundcloudon hogy újra indítottam a gépet.. ez eleinte nem volt annyira rossz, de most már naponta 5-6x kell újraindítani a laptopom, utánanéztem, és nem az Adobe Flash Playerrel van a gond, frissítettem stb.Kérlek segítsetek, mert egyre többször történik meg ez,és ellehetetleníti hogy videókat nézzek, vagy zenét hallgassak.

2016. nov. 13. 15:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!