Hogyan csináljam hogy menjen a videó kártyám?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy hogyan csináljam.vettem egy videó kártyát:nvidia geforce gtx 660 ti 2gb Dx11.1, de nekem eddig alaplapi videó kártyám volt.és ha belle rakom az alaplapba akor ojan mint ha nem is észlelné. És néztem YouTube videókat és látam hogy azokban vannak tapkábel.nem tudom ehhez kell e?2016. nov. 9. 22:31
1/17 anonim válasza:
Természetes kell hozzá tápcsatlakozó. Átdugtad a monitort a videókártyára?
2/17 anonim válasza:
Itt azt írja, hogy:
Minimum System Power Requirement (W): 450 W
Supplementary Power Connectors: Two 6-pin
Úgyhogy rá kellene a tápot kötni. Az alaplapi kártyát meg esetleg letiltani a biosban, de olyan is van, hogy nem kell, együtt tudnak dolgozni vagy be lehet állítani a windowsban, hogy melyiket mire, mikor használja. Tehát mondjuk böngészéskor az alaplapit, játékra a kártyát.
3/17 A kérdező kommentje:
És a tápon lennie kell ojan csatlakozónak?
2016. nov. 11. 10:05
5/17 A kérdező kommentje:
Akkor azt ki kell cserélnem?
2016. nov. 12. 10:15
7/17 A kérdező kommentje:
Passz.de azt tudom hogy ojan csatlakozó nincs rajta..és esetleg tudnál ajánlani egy fajtát hogy mient vegyek?
2016. nov. 12. 22:56
8/17 anonim válasza:
Azért manapság már alap a 6-pin a tápokon.
9/17 anonim válasza:
Akkor muszáj lesz új tápot venned. Mennyi a keret rá?
10/17 anonim válasza:
Továbbá mikből is áll pontosan össze a géped? Alaplap, processzor, RAM(ok)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!