Hogy lehet kapcsolási rajzot megtanulni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hoigy van egy kapcsolásirajz és azt megakarom érteni hogy müködik van erről egy youtube video vagy könyv ami segít az egyszerütől a nehézig ?2016. nov. 13. 13:46
1/5 anonim válasza:
Tudom meglepő lesz de én középsulitól kezdtem el tanulni, volt tantárgy rá ( több is) meg labor mérések. Utána tanultam ilyenekről főiskola alatt is Persze létezhet olyan youtube videó ami alapján te 5 perc alatt megérted bármelyik kapcsolási rajz működését csak az olyan balekok mint én tanulják évekig...
2/5 A kérdező kommentje:
nekem az a bajom ,hogy nem tanítoták és nyilván nem 3 nap alatt leszek profi csak el szeretnék indulni valahogy
2016. nov. 13. 14:50
3/5 anonim válasza:
Elindulni valahogy? OK.
Olvasd a "Bibliát": U.Tietze és Ch. Schenk - Analóg és digitális áramkörök.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. nov. 24. 17:05
5/5 anonim válasza:
Diákként elektroműszerész szerettem volna lenni de a túljelentkezés miatt kénytelen voltam autószerelést tanulni, majd pedagógiai pályán tanítani, ami abszolút nem érdekel. Ezért autodidakta módon tanultam meg és mára profi elektroncsöves gitárerősítőket építgetek :-)
Először is meg kell ismerned az elektromos áramlást, majd a létező elektromos alkatrészek működését-jelölését-mértékegységét, a fizikát, a matematikát és némi kémiát is.
Rengeteg információ van a neten, de erre a YouTube csak gyakorlati építésben nyújt segítséget neked.
Az elektronika nem az ördögtől való, meg lehet tanulni. Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!