Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gemini 646-os keverőhöz nincs...

Óvári Tamás kérdése:

Gemini 646-os keverőhöz nincs valakinek kapcsolási rajza?

Figyelt kérdés

Gemini 646-os keverőmnek az első sávja jelenleg nem működik, illetve a crossfader potija egyáltalán nem azt csinálja, amit kellene. Független, hogy melyik sávra van állítva ( 2db kapcsolóval lehet állítani, hogy melyik két sávra akarom használni) a kettes sávot "keveri". De úgy hogy ha jobbra húzom akkor csak a jobb oldal szól, ha balra, akkor csak a bal oldal szól.

nincs véletlen valakinek egy kapcsolási rajza, mert így elég nehéz kikutatni, hogy miért is csinálhatja!

Előre is köszönöm a segítséget!

2016. nov. 8. 23:04
 1/7 dellfil ***** válasza:

A semminél ez is több:

[link]

Nézted már?

Végül is valamit kisilabizálhatsz belőle, ha van némi szakmai tapasztalatod. :)

dellfil

2016. nov. 9. 00:28
 2/7 dellfil ***** válasza:

Ne haragudj, ezt akartam belinkelni:

[link]

Ezzel lehet, hogy megtalálod.

dellfil

2016. nov. 9. 00:47
 3/7 nontau ***** válasza:
Kapcsoló vagy poti hiba. Látatlanba nem gondolom, hogy alkatrész hiba volna, az érintkezők mechanikus hibája sztem. Kontakt sprait a csuszkáknak és megoldódhat a gond.
2016. nov. 9. 09:28
 4/7 A kérdező kommentje:
A potik mondhatni újak, a kapcsolókat megnézem majd, de nem hinném. Meg elcsomagolva volt fűtött helyen és egyik napról a másikra jelentkezett. Nem poros, nincs beledűtve semmi, stb. Meglátjuk.
2016. nov. 9. 10:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Dellfil!

Az ajánlott oldalt nem ismertem eddig, de nagyon köszönöm!! Sajna a 646 nincs fent, de van hasonló. Gondolom nem változtattak rajta drasztikusan. Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek!

2016. nov. 9. 10:42
 6/7 nontau ***** válasza:
Ne rugózz azon hol volt-hol nem volt, Wd 40 és az összes csuszkát fújd be, vékony réz lapocskákkal van tele a csuszka, korrodálódik ambulanter is.
2016. nov. 10. 08:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretem a wd40-et, mivel eddigi tapasztalatom szerint rövid időre bár megoldja a problémát, de hosszú távon majdnem minden esetben több gondot okozott, mint hasznot és amúgy is a tolópoti nincs fél éves és kb 8-10 alkalommal volt használva, szóval abban biztos vagyok hogy nem olyan eredetű a problémája amit egy kis spray-zés megoldana. A tekerő potikat valszeg kontakt sprayvel befújom, mivel azt jobban szeretem, de nem kapcsoló hibái vannak, annak a vizsgálatán már túl vagyok.
2016. nov. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!