Gemini 646-os keverőhöz nincs valakinek kapcsolási rajza?
Figyelt kérdés
Gemini 646-os keverőmnek az első sávja jelenleg nem működik, illetve a crossfader potija egyáltalán nem azt csinálja, amit kellene. Független, hogy melyik sávra van állítva ( 2db kapcsolóval lehet állítani, hogy melyik két sávra akarom használni) a kettes sávot "keveri". De úgy hogy ha jobbra húzom akkor csak a jobb oldal szól, ha balra, akkor csak a bal oldal szól.
nincs véletlen valakinek egy kapcsolási rajza, mert így elég nehéz kikutatni, hogy miért is csinálhatja!
Kapcsoló vagy poti hiba. Látatlanba nem gondolom, hogy alkatrész hiba volna, az érintkezők mechanikus hibája sztem. Kontakt sprait a csuszkáknak és megoldódhat a gond.
2016. nov. 9. 09:28
4/7 A kérdező kommentje:
A potik mondhatni újak, a kapcsolókat megnézem majd, de nem hinném. Meg elcsomagolva volt fűtött helyen és egyik napról a másikra jelentkezett. Nem poros, nincs beledűtve semmi, stb. Meglátjuk.
2016. nov. 9. 10:38
5/7 A kérdező kommentje:
Dellfil!
Az ajánlott oldalt nem ismertem eddig, de nagyon köszönöm!! Sajna a 646 nincs fent, de van hasonló. Gondolom nem változtattak rajta drasztikusan. Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek!
2016. nov. 9. 10:42
6/7 nontau válasza:
Ne rugózz azon hol volt-hol nem volt, Wd 40 és az összes csuszkát fújd be, vékony réz lapocskákkal van tele a csuszka, korrodálódik ambulanter is.
2016. nov. 10. 08:57
7/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretem a wd40-et, mivel eddigi tapasztalatom szerint rövid időre bár megoldja a problémát, de hosszú távon majdnem minden esetben több gondot okozott, mint hasznot és amúgy is a tolópoti nincs fél éves és kb 8-10 alkalommal volt használva, szóval abban biztos vagyok hogy nem olyan eredetű a problémája amit egy kis spray-zés megoldana. A tekerő potikat valszeg kontakt sprayvel befújom, mivel azt jobban szeretem, de nem kapcsoló hibái vannak, annak a vizsgálatán már túl vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!