Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vezeték nélküli csengő miért...

Vezeték nélküli csengő miért nem szól?

Figyelt kérdés

ez egy konnektorba dugható csengő. Ha közel viszem egymáshoz akkor szól. de ha távolabb akkor nem. Mi történhetett vele?

csengő típusa:

Home DB 102AC

2016. nov. 7. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Tegyel bele uj elemet.
2016. nov. 7. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:

LR23A elem kell bele.

[link]

Tápellátás: nyomógomb: LR23A (12 V), tartozék; beltéri egység: 230 V~ / 50 Hz / 1 W

2016. nov. 7. 12:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Pont az hogy először én is elemre gondoltam. Vettem is bele újat. De akkor is ezt csinálja
2016. nov. 7. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy ezekből a vezeték nélküli csengőkből nem szabad olcsót venni, csak minőségit. Sajnos ez a Home pont a gagyi fajta, igen, ez ezt csinálja.
2016. nov. 7. 12:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Jókat írtak róla. Akkor milyet vegyek? Olyan kell ami nem ázik be. Tehát vízálló.
2016. nov. 7. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Vizallo:

[link]

2016. nov. 7. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Vagy innen lehet meg valogatni:

[link]

2016. nov. 7. 15:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Közbe megjavult. Addig b.gattam míg jó nem lett. 30ezerert biztos nem veszek csengőt.Annyit nem ér. Lényeg hogy most jó. Azt majd kiderül meddig.
2016. nov. 7. 16:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Arra tudok gondolni hogy lehet beázott valahol. Azt bent kiszáradt. Amugy kb 20cm távolságra mukodott. Na mindegy. Már jó úgyhogy nem foglalkozom vele. Kösz mindenkinek.
2016. nov. 7. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!