Vezeték nélküli csengő miért nem szól?
Figyelt kérdés
ez egy konnektorba dugható csengő. Ha közel viszem egymáshoz akkor szól. de ha távolabb akkor nem. Mi történhetett vele?
csengő típusa:
Home DB 102AC
2016. nov. 7. 12:11
2/9 anonim válasza:
LR23A elem kell bele.
Tápellátás: nyomógomb: LR23A (12 V), tartozék; beltéri egység: 230 V~ / 50 Hz / 1 W
3/9 A kérdező kommentje:
Pont az hogy először én is elemre gondoltam. Vettem is bele újat. De akkor is ezt csinálja
2016. nov. 7. 12:31
4/9 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ezekből a vezeték nélküli csengőkből nem szabad olcsót venni, csak minőségit. Sajnos ez a Home pont a gagyi fajta, igen, ez ezt csinálja.
5/9 A kérdező kommentje:
Jókat írtak róla. Akkor milyet vegyek? Olyan kell ami nem ázik be. Tehát vízálló.
2016. nov. 7. 12:48
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Közbe megjavult. Addig b.gattam míg jó nem lett. 30ezerert biztos nem veszek csengőt.Annyit nem ér. Lényeg hogy most jó. Azt majd kiderül meddig.
2016. nov. 7. 16:53
9/9 A kérdező kommentje:
Arra tudok gondolni hogy lehet beázott valahol. Azt bent kiszáradt. Amugy kb 20cm távolságra mukodott. Na mindegy. Már jó úgyhogy nem foglalkozom vele. Kösz mindenkinek.
2016. nov. 7. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!