Karóra hátlap felhelyezése?
Figyelt kérdés
levettem a karórám hátlapját elemcsere miatt, de nem tudom vissza rakni, mindegy hogy próbálom nem megy rá, valakinek valami tippje? képek lent
2016. okt. 31. 22:46
1/4 anonim válasza:
Ugy látom lepattintos. Probáld meg ugyanolyan helyzetben visszarakni mint ahogy levetted. (A lepattintásnál használt szerszám helye meglátszik. Jo azonositási lehetöség.) Leget, hogy nagyon nagy erövel kell nyomni. (Csak vigyázz, ne törd össze az üveget!)
2/4 A kérdező kommentje:
próbálom én belenyomni de nem tudom, a pozíció megvan csak nem megy vissza a helyére
2016. nov. 1. 00:57
3/4 anonim válasza:
Van amelyik csak préssel helyezhető vissza, másként tönkreteszed.
Elviszed az óráshoz és ráteszik. Max kérnek érte pár száz forintot.
4/4 anonim válasza:
Így van, az órás a préssel ezt pik-pak felteszi. Van olyan órám, ahol a pattintós hátlappal még úgy is trükközni kell, ha több tíz kilóval ránehezedek :) De ahhoz van egy gyűrűm, ami a tokra felfekszik, nem az üveget nyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!