Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » GTA ONLINE kurumat a fleeca...

GTA ONLINE kurumat a fleeca job-bal lehet szerezni. Tobi lent ( (? ) )

Figyelt kérdés

de hogy kell bemenni a fleeca jobba hogy en inditsam el?? megvagyok 12-es szintes es azt irja kell egy high-end apartment az mi? mennyibe kerul?? hol tudom megvenni???

(armored kuruma kell azt tudom hogy a southernsanandreassuperautos.com-on lehet megvenni meg h 525.000$)

2016. okt. 31. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Megkeresed a weben az eladó lakásokat (dynasty 8 real estate az ügynökség), és ott veszel olyan lakást aminek leírásában fel van tüntetve hogy high-end apartment. Kb 200.000 fölött kezdődnek.

Majd ezután Lesterhez elmész akivel megnyílik a heist lehetőség. Egy idő után hívni fog telefonon hogy elő van készítve, és az apartmanodban elérhetővé válik a heist indítása. Az első küldetés a Fleeca job.

2016. okt. 31. 11:51
 2/4 Szirty ***** válasza:

"GTA ONLINE kurumat a fleeca job-bal lehet szerezni."

Kicsit gyúrhatnál még ezen a mondaton...

2016. okt. 31. 12:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!!!
2016. okt. 31. 14:50
 4/4 A kérdező kommentje:
amugy... megvettem az apartment de azt irja you requiwri ed rank 12 to play hest... de 59-es vok... ez mi?
2016. okt. 31. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!