Hogyan lehet a gta 5-ben Kurumát szerezni?
Figyelt kérdés
Ugye a netről nem lehet megvenni,utcáról se lehet szerezni szerintem(mert eddig minden autót találtam csak azt nem). Valahogy a story során lehet szerezi?Még nem vittem végig,49%-nál járok2016. febr. 14. 12:22
1/9 anonim válasza:
online-ra gondolsz?
mert akkor a super valami nem a legendary ha nem a másik és ott :D
2/9 anonim válasza:
1#: baromság. Kérdező; Story módban nincs Kuruma, az csak Online-ban van. Online-ban meg kell csinálnod az első Heist-et (úgy, hogy te indítod) és aztán 500 ezerért meg tudod venni a neten. (gondolom a Karin Kuruma Armored-re gondolsz, de a sima nem Armoros az olcsóbb).
3/9 A kérdező kommentje:
Nem online-ra gondolok.Láttam már videóba is hogy a story módban armored kurumával játszanak.Meg mentést is találtam nem is egyet,amibe kuruma van.
2016. febr. 14. 13:48
4/9 anonim válasza:
Pedig story módban nincsen Kuruma, se páncélozott, se sima. A 2. válaszoló leírta, hogy lehet megszerezni. Amit te láttál átverés volt vagy egy mód.
5/9 anonim válasza:
Már azért sem kehet Armored Kuruma a Story módban (egyetlen sztori küldetésben sem esik szó róla) mivel a Kuruma a játék negjelenése után került bele az ONLINE-ba (nem Story) és még nem jelent meg semmilyen Story dlc.
6/9 A kérdező kommentje:
2016. febr. 14. 19:05
7/9 anonim válasza:
Közel 400 órát töltöttem a játékkal, folyamatosan követtem a frissítéseket és a híreket, de Kuruma nincsen benne. Akkor ez egy mód! A Heist update járművei amiben a Kuruma is volt hivatalosan nem elérhetőek a story módban.
8/9 A kérdező kommentje:
De mondom nem mód.Egy mentésből nem lesz mód.Főleg az én gépemen soha nem lesz mód,mert ígyis ha van 15-20 fps-em,mert még a gta 4-et se tudtam modolni,mert kifagyott.De biztos hogy nem mód.Csak egy egyszerű mentés,eredeti játék.
2016. febr. 14. 19:12
9/9 anonim válasza:
Nekem is van olyan mentésem amiben van Kuruma. De Story-ban nem tudsz venni, a küldikben nem tudsz szerezni! Kérdezd meg attól aki csinálta a mentést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!