Miért csinálja ezt a gép, mi lehet a baja?
Már régi gép. Pár nappal ezelőtt állt készen arra, hogy újra CD-t tudjon olvasni. Tulajdonképpen csak egy audio CD-t tettem bele és nagyon belassult. Azt sem tudtam, mi van vele. Utána kiszedtem, nem tettem vissza. Újra indítottam, mivel befagyott és azóta baj van vele.
Az olvasót már nem használom.
-eleinte az internetet sem tudtam megnyitni, mert befagyott és eltűnt
- elsősorban is bekapcsolásnál, mielőtt feljönne a köszöntő ablak, kikapcsol a monitor és vár egy kicsit, majd vissza kapcsol, de fekete az egész képernyő kis ideig.
- nagyon lassan tölt be
- játékoknál beszaggat, az egér fagy, akad a játék
-sokkal lassúbb és nehezebb rajta mindent csinálni (nehezebben jön be például egy egyszerű parancsikon is)
- az egér befagy, szaggatva mozog
Nem tudom, mi lehet a baja. Már tisztítottam, átnéztem, vírusírtóztam rajta és nem jobb. Állítólag, vagy a videokártya, vagy a winchester (belső merevlemez) az okozója, de nem egészében biztos.
Köszönöm a válaszokat, segítséget.
Érdemes lenne a merevlemezt ellenőrizni valóban.
Szerintem.
Amúgy szerintem érdemes lenne egy diagnosztikai programot beszerezni, hogy lásd, valójában mi a helyzet (merevlemezhez Disk Checkup vagy SeaTools, ami ingyenes, tört HDSentinel szóba sem jöhet (:-D)).
Nincs a vinyónak fura hangja? (Kattogás, némi klutty, zajos felpörgés, ilyesmi)
Ha régi a gép, régi a merevlemez is. Láttam már 7 éveset is, éppen sikerült lementeni róla mindent, amikor meghótta magát.
Mentsd le róla mindent, aztán csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!