Van nekem egy elektromos kerékpár lassú?
"vágjak el valami kábelt" 😂😂😂
Ugye ezt te se gondolod komolyan?
Ez a gép erre képes és pont.
Ha a Simsonra teszel egy 70ccm hengert, azzal növeled a motor lökettérfogatát. Növeled a teljesítményt, és ezzel növeled a sebességed. De az sem törvényes, mert az már nem segédmotor hivatalosan.
Elektromos motor 300w-ig lehet benne, addig simán biciklisnek számítasz, fölötte segédmotoros. Éppen ezért, nem mehetnek 300w fölé a motorokkal. Nem tudom hány wattos, de tegyük fel, hogy valahogy beleszerelsz egy nagyobb teljesítményű motort. Akkor nagyobb sebességet tudnál elérni, de rövidebb akkuidőt.
De itt sem vezeték vagdosásról beszélünk, annak nincs sok értelme.
"Hát de ha most egy Simsont veszek példának akkor arra is 50 köbcentis a gyári henger de lehet rá venni 60 70 ... és még több fajtát"
Értem. Akkor most próbáld ki hogy nem veszel nagyobb hengert, dugattyút a Simson-ra, hanem hagyod az eredetit és alkalmazod a módszered: elkezdesz kábeleket vagdosni rajta.
Akkor is gyorsabban menne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!