Hogy kereshetném vissza?
Figyelt kérdés
Tegnap este facebookon egy m.(két szám amire nem emlékszem) oldal megosztott egy hivatkozást, annak a kommentjeit olvasgattam és szeretném visszanézni. Huawei telefonom van, a beépített böngészőt használom, a tegnapi előzményeket visszanéztem de csak pár darab volt, pedig nem töröltem ki őket... Visszamentem teljesen a böngészőbe a kezdőlapig, próbáltam rákeresni az oldalra a facebookon és a google-ban is, de nem találom sehol. Néztem a kedvelt oldalaim között, de nekem nincs belájkolva. Az oldalnak sötétkék képe van, és egy kis m.(és itt jön két szám) a neve mint ahogy írtam. Az előzmények között nem tudok konkrét oldalakra keresni, már próbáltam. Ha beírom a facebook keresőbe, hogy m. akkor csak nagybetűs oldalakat ad ki, nincs köztük ami nekem kell. Hogyan tudnám megtalálni?2016. okt. 18. 16:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!