Facebook messengerbe tudnátok segíteni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elöször is bocsi ha roszhelyre soroltam ezt a kérdést de nem nagyon tudom ezt hova kellett volna..
Na az van hogy van ez a facebook messenger letöltöttem. És regisztráltam mobil számmal. Mert nincs facebookom régota kitöröltem..csak a messengert szerttem.volna használni..üzenet küldèsre..na ez igy mükódött..most meg már nem kell nekem a messenger ezért ki szeretném törölni a messenger accountomat de nem tudom hogy kell mivel nem facebookkal jelentkeztem be hanem telefon számmal..és szeretném ugy törölni mint a what's app-on hogy kitörli a fiokot..de nem tudom hol kell..mert sehol nem irja hogy töröld ki az accountod ha teló számmal jelentkezel be.
2016. okt. 17. 23:28
1/5 Ypszilon1980 válasza:
Telefon beállítàsokban valahol kell lennie olyannak, hogy felhasználói fiókok vagy fiókok, ilyesmi, ott törölheted szerintem, vagy az alkalmazásoknál megkeresed a messengert, rányomsz és adatok törlése, aztán távolítsd el az alkalmazást.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát erre én is rájöttem.. De ha ujratelepitem ès belèpek mrgörizett mindent...
2016. okt. 18. 08:29
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Más ötletem nekem sincs, max google-ban lehetne utánanézni.
4/5 A kérdező kommentje:
Utána néztem de nem találtam semmit....
2016. okt. 18. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!