A jjrc v686 drón tényleg törékeny és rossz az akkumulátora?
Figyelt kérdés
Valakinek van bármi féle tapasztalata?2016. okt. 11. 22:26
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi de az lemaradt hogy a G verzióra gondotam. (Jjrc v686G) De most nem arra gondolok hogy torom zuzom, hanem hogy kisebb eseseket kibír e!?
2016. okt. 12. 07:11
3/6 anonim válasza:
Mekkora esésekre gondolsz? Egy drón bármekkora magasságban leállhat, vagy elvesztheti a vezérlést... Egyébként ez a gép full műanyag, nincs belső váza... Olcsó, baromkodni jó, de ne várj tőle sokat, hamar össze fog törni
4/6 anonim válasza:
Az olcsó drónok kefés motorral vannak szerelve, egy idő után biztos lezuhannak mert egyszerűen elfogy a kefe.
A drágábbak brushless motorosok. Na de ne rohanj drágábbat venni mert azok más gondok miatt zuhannak le, pl xar kinai elektronika lefagy, kontakthiba stb.
5/6 anonim válasza:
a motorja cserélhető, a váz ragasztható.
kezdőként még ez is túl jó mert csak összetöröd
érdemes olcsóbbal kezdeni
az akkuja nem rossz csak megfelelően kell használni
6/6 anonim válasza:
Eggyetértek az előttem szólóval! Nekem is ilyen gépem van. Ebben az árkategóriában a legjobb kameraképet adja. Nem egy csúcsszuper gép, tényleg egy játék, de ajánlom. Aki egy kis logikával van megáldva, az megbütykölheti házilag és olyanná alakíthatja át, amilyenné csak akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!