Miért nem vesz fel a fényképezőm hosszabb filmet? SOS!
Figyelt kérdés
szóval kamerázni akarok vele valamit, valamennyit fel is vesz (kb 20 mp) aztán meg hirtelen abbahagyja a felvevést és lefagy a kép, kikapcsolni se tudom csak ha kiveszem az akkut. Pedig ha fényképezek vele tök jól működik.. és hely is van a kártyán.. lehet h valamiért csak ennyit lehet felvenni vele? Olympus mju 725 sw-m van2010. ápr. 25. 00:44
1/4 A kérdező kommentje:
ja és most nézem hogy alul pedig számol vissza hogy még 25 percet tudok felvenni, közben mégis lefagy, úgy hogy azt mutatja a képernyőn ami a legutolsó részlet volt amit még felvett és akármilyen gombot nyom az ember nem csinál semmit :S
2010. ápr. 25. 00:47
2/4 anonim válasza:
Elméletileg minden fényképezőgépben van a beállításoknak egy olyan funkció amivel limitálhatod a felvétel hosszát és automatikusan kikapcsol, vagy teljesen kikapcsolod a limitet és korlátlan hosszúságot vehetsz fel vele (már ameddig a memóriakártyád engedi) Ez a lefagyás 99,9% hogy a fényképezőgép hibája ilyet nem csinálhatna. Én azt javaslom ha garanciális akkor mindenképp jelezd ezt a márkaszervizben.
3/4 anonim válasza:
Esetleg még próbáld meg leformázni a kártyát benne.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Átállítottam hogy legjobb minőség helyett csak jó minőségben vegyen fel és így már jó... De azért jobb lenne a legjobb minőség...
2010. ápr. 25. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!